Wij zijn Maykin Media

Maykin Media is in 2008 opgericht door ontwikkelaars met een passie voor het ontwikkelen van nette, professionele software en die graag experimenteren met nieuwe innovatieve technologieën.

Oorspronkelijk was Maykin Media gevestigd in de Beurs van Berlage, maar door de komst van nieuw talent werd er verhuisd naar het kantoor aan de Herengracht. In 2015 werd dit kantoor te klein en zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie op de Keizersgracht.

Wij verzorgen awesome webdevelopment

Maykin Media richt zich met name op de techniek achter uw website, webservice of webapplicatie. Wij ontwikkelen voornamelijk in Python en Django. Hierdoor kunnen wij uw wensen op een efficiënte en professionele wijze realiseren. Wij ontwikkelen - indien nodig of wanneer het beter past bij uw project - ook in andere programmeertalen (zoals Java, C/C++ of Ruby).

Maykin Media heeft voor diverse sites in de reisbranche ervoor gezorgd dat klanten online een vliegticket of hotel kunnen boeken, dit via iDeal of creditcard kunnen betalen én dat medewerkers met één druk op de knop alle gemaakte boekingen kunnen zien. Bekijk ons portfolio voor meer informatie en voor andere projecten.

Certificeringen

Maykin Media is ISO 9001 gecertificeerd door DEKRA: Certificaat ISO 9001 Maykin Media DEKRA.pdf

Maykin Media is ISO 27001 gecertificeerd door DigiTrust: Certificaat ISO 27001 Maykin Media DigiTrust.pdf

Zo doen we dat

Elk project begint door u simpelweg uit te horen: wat wilt u bereiken met uw website of webapplicatie? Misschien wilt u een volledig nieuw concept, of misschien wilt u iets veranderen aan iets wat u al heeft staan, maar nog niet helemaal naar wens is.

Wij gebruiken onze kennis en ervaring om samen met u te bepalen hoe u uw doelen zo goed mogelijk kan bereiken. Door duidelijke stappen af te bakenen en klein te beginnen, is een groot project te realiseren. Een oplossing is vaak eenvoudiger dan u verwacht.

Wij houden onze klanten op een positieve wijze betrokken bij een project. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit leidt tot een efficiënter verloop van het project en een beter eindresultaat. Wij betrekken u bij het project met behulp van wireframes, mockups en prototypes, zodat iedereen hetzelfde voor ogen krijgt. Door gebruik te maken van efficiënte project management tools heeft u direct toegang tot onze ontwikkelaars en houdt u overzicht van hoe het met uw project staat.

Om dit alles mogelijk te maken, maakt Maykin Media het liefst gebruik van Python en Django. Door middel van Python en Django kunnen wij het snelst met indrukwekkende resultaten komen. Een nog groter voordeel van het gebruik van Python en Django, is dat het eindresultaat goed te beheren en uit te breiden is en het verrijkt wordt met een reeks automatische tests.