ERP-systeem MyAethon2

Automotive, Overheid, Zorg

Aethon bindt al meer dan 10 jaar de allerbeste studenten en young professionals aan woningcorporaties en opdrachtgevers in de zorg, overheid en financiële sector. De focus van Aethon ligt bij het garanderen van continuïteit aan opdrachtgevers en het begeleiden van jonge professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.


Aethon heeft Maykin Media begin 2015 betrokken voor de ontwikkeling van MyAethon2. Via dit ERP platform hebben de medewerkers van Aethon inzicht in de beschikbare capaciteit, planning, facturatie en verloning van de organisatie. Daarnaast kunnen de werknemers hun beschikbaarheid en gewerkte uren invullen en hebben de opdrachtgevers van Aethon direct inzicht in de voor hen relevante gegevens.


Na een energiek en succesvol ontwikkelingstraject is MyAethon2 in mei 2015 door Aethon in gebruik genomen. Eerst voor de zorg en al snel voor de andere business units van Aethon. Maykin Media verzorgt voor Aethon ook de hosting en het onderhoud van het systeem en garandeert de werking van het systeem door middel van een uitgebreid scala aan automatische tests, waardoor aanpassingen en uitbreidingen op een efficiënte en doeltreffende wijze kunnen worden doorgevoerd.


MyAethon2 heeft koppelingen met diverse systemen, waaronder Exact voor de facturatie en Gmail voor het opstellen en versturen van e-mail. Ook is er een data warehouse ingericht, waarmee statistieken en managementinformatie eenvoudig via MyAethon2 kunnen worden ingezien.


In 2016 heeft Maykin Media MyAethon2 verder uitgebreid met geautomatiseerde workforce planning functionaliteiten. Door een combinatie van moderne Artificial Intelligence en Machine Learning algoritmes helpt deze functionaliteit om Aethon efficient verder te laten doorgroeien.

Aethon