Single Digital Gateway Invoervoorziening

Overheid

De SDG Invoervoorziening van Maykin: Eén centrale oplossing voor eenvoudige toegang tot digitale dienstverlening in de EU.


De Single Digital Gateway (SDG) Verordening zorgt ervoor dat EU-burgers en bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot digitale dienstverlening in andere EU-lidstaten. Vanaf december 2022 moeten alle (decentrale) overheden informatie over producten en diensten ontsluiten via YourEurope.eu.


Maykin biedt hiervoor in samenwerking met de VNG, het Interprovinciaal Overleg en de Unie van Waterschappen een centrale oplossing voor alle decentrale overheden: de SDG Invoervoorziening.


Hoe werkt de SDG Invoervoorziening? De SDG Invoervoorziening is een contentmanagementsysteem (CMS) dat nauw samenwerkt met de nationale portalen rijksoverheid.nl, nederlandwereldwijd.nl, ondernemersplein.nl en hun Engelse equivalenten.


Kies voor de SDG Invoervoorziening van Maykin en zorg ervoor dat uw gemeente, provincie of waterschap klaar is voor de Europese Single Digital Gateway Verordening. Ontdek de voordelen van deze centrale oplossing en hoe het u helpt om efficiënt te voldoen aan de eisen van de verordening. Neem voor meer informatie contact op met uw contactpersoon bij de VNG, IPO of UvW.

VNG

Single Digital Gateway Invoervoorziening