REST webservice voor sensation.com

Entertainment

ID&T is een van de meest toonaangevende bedrijven die wereldwijd enorme dance evenementen organiseren. Op een van hun meest bekende evenementen, Sensation, draaien wereldberoemde DJ’s hun meesterwerken, terwijl dansers, acrobaten, lichtshows, lasers en vuurwerk de muziek vergezellen en een waar spektakel creëren.

Aangezien Sensation in het bijzonder over de gehele wereld wordt georganiseerd en ook bezoekers van over de hele wereld aantrekt, wilde ID&T hun bezoekers een compleet uitstapje kunnen bieden, in plaats van alleen een toegangskaartje. Om bezoekers van Sensation een zo compleet mogelijke trip te geven zijn uitgebalanceerde pakketen samengesteld, bestaande uit een vlucht, hotel, transfers van het hotel naar het evenement en terug, een hostess, cadeaus en uiteraard een toegangskaart.

Maykin Media heeft een systeem gecreëerd waarbij diverse reisproducten van diverse aanbieders kunnen worden samengevoegd, zodat op die manier een pakket kan worden samengesteld. Deze reisproducten omvatten de voorraad toegangskaarten, een vlucht met elke luchtvaartmaatschappij en een hotel. Alles wat nodig is om Sensation van begin tot eind een geweldige belevenis te maken.

Aan de achterkant van het systeem kunnen medewerkers reisproducten creëren en managen, terwijl het systeem aan de voorkant toegankelijk is door een REST webkoppeling. Deze API is snel, horizontaal schaalbaar en de output is netjes en duidelijk, zodat andere webontwikkelaars het systeem heel eenvoudig kunnen integreren.

De API maakt het mogelijk de reisporducten in hun bestaande shop te integreren. Hierdoor is het eenvoudig een ticket te kopen voor Sensation Sydney in Australië, samen met een t-shirt of een DVD.

ID&T

REST webservice voor sensation.com